blossom

Get it on Google Play  Download from appstore  Jouw aanbiedingen

SpoturDeal | Wat zijn de aanbiedingen in mijn omgeving?

We geloven dat het kiezen van het juiste advertentie platform het belangrijkste is voor het succes van iedere onderneming.

Spoturdeal gelooft in lokale relaties tussen bedrijven en hun klanten. Onze service is gebaseerd op toewijding en verplichting naar de klanten die dicht bij jouw bedrijf zijn. Klanten die je iedere dag op straat tegen zou kunnen komen. Wij bieden onze services aan zodat deze passen bij jouw bedrijfsmodel en jouw keuzes van kwaliteit. Onze filosofie is om partner te zijn met jouw bedrijf en zo de hoogste kwaliteit te leveren en deze aan te passen zodat onze service net zo excellent is als jouw service.

Wat Zeggen Onze Klanten

Onze diensten

Data opslag

We slaan je gegevens op en controleren deze als deze zijn ingevoerd door een derde partij. Jouw gegevens veiligheid is onze hoogste prioriteit.

Uw statistieken

Als een bedrijfseigenaar wilt je weten wat het oplevert. Onze real time statistieken over jouw bedrijf zijn alleen beschikbaar voor je zelf.

Duurzaamheid

je bent graag een verantwoordelijk en duurzaam bedrijf. Wij vinden de klanten lokaal. Dit brengt grote besparingen in grondstoffen en energie.

Advies Service

We kunnen je adviseren hoe jouw bedrijf op SpoturDeal te promoten. Haal het meest uit de aanbiedingen voor jouw klanten.

Wereldwijd

SpoturDeal zal wereldwijd dekkend zijn. Van het kleinste dorp tot de grootste steden. De focus van je aanbiedingen bereiken slechts 8km rondom.

Een begin maken

We kunnen je helpen om jouw bedrijf voor SpoturDeal in te stellen. Het is belangrijk om de juiste GPS positie te bepalen. Ons hulpmiddel maakt dit eenvoudig.

Uit ons Blog

We hebben onze website een opfrissing gegeven waardoor je sneller en makkelijker kan navigeren. De website past zich ook beter aan op kleine schermen zoals smartphones en tablets.

Sommige nieuwe technieken zorgen ervoor dat de website sneller laadt en daarbij minder data gebruikt om je ervaring op de smartphone te verbeteren.
De tarieven voor Basic en Premium zijn gereduceerd als introductie. Sinds februari 2017 worden de tarieven voor Basic en Premium in rekening gebracht. Gedurende de introductie bieden we een mooie korting op de pakketten.
  • Basic voor € 24.02 (normale tarief € 40.05) éénmalig
  • Premium voor € 36.03 (normale tarief € 60.05) voor één jaar
Internationaal is SpoturDeal opgevallen in Nederland.
Er zijn diverse bedrijven in Nederland toegevoegd. We kijken uit naar meer expansie in Nederland.
SpoturDeal gaat internationaal sinds vandaag hebben we enkele Duitse bedrijven in onze lijsten.
We kijken er uit naar behoorlijke groei in Duitsland.
SpoturDeal verbetert haar diensten door meerde talen te ondersteunen.

Op het moment is alles beschikbaar in Engels, Duits en Nederlands.
Het plan is om zo snel mogelijk meerdere talen toe te voegen. Als er een vraag is voor een extra taal zullen wij hierop zo snel mogelijk inspringen.

Aanbiedingen

Bedrijven

Landkaart

Lokatie moet ingeschakeld zijn om aanbiedingen te ontvangen.